Povestea ViceCream România

Cum am început?

Fondat in anul 2016, Vice Cream a pornit aventura servind gelato în cadrul festivalurilor și evenimentelor publice și private.

După un feedback foarte bun pentru produsul nostru din partea consumatorilor, am devenit unul dintre jucătorii importanți de pe piața deserturilor din România.

Avem o gamă de produse premium, preparate zilnic din cele mai proaspete ingrediente, iar clienții noștri revin la noi într-o proporție foarte ridicată. Suntem onorați să facem oamenii fericiți, iar misiunea Vice Cream este de a face gelato-ul artizanal italian cât mai cunoscut pieței din România, care este din ce în ce mai deschisă și mai avidă de noutate.

Producem zilnic o cantitate limitată de gelato dintr-o bază pe care o lăsăm la maturat timp de minim 24 ore, la care adăugăm numai ingrediente naturale, aproape exclusiv locale, de la mici producători.

Baza este folosită pentru a crea structura gelato-ului și a echilibra produsul. Procesul de maturare asigură hidratarea proteinei și conferă o structură mult mai cremoasă și fină.

Povestea ViceCream România

Ce este Gelato?

Dacă ar fi să dăm o definiție, gelato-ul este rezultatul unui amestec lichid preparat din diverse ingrediente amestecate împreună pentru a încorpora aer și a îngheța în același timp.

Un gelato echilibrat trebuie să fie ușor scoopabil la o anumită temperatură, nici prea moale, nici prea tare, trebuie să aibă o anumită textură și elasticitate, să nu fie prea dulce. De asemenea, nu se va simți prea rece pe paletă și va avea o aromă specifică.

Metaforic, putem compara gelato-ul cu un puzzle cu multe piese, unde fiecare trebuie să își găsească locul corect.

Gama Sorbet conține numai gusturi vegane, fără gluten și lactoză.
Gama Gelato este preparată pe bază de lapte și este gluten-free. În gama de gelato, avem multe gusturi fără zahăr, extrem de apreciate și versatile.

Motto-ul nostru este “All natural, fresh and tasty” și nu facem rabat la calitate. Laboratorul nostru este dotat cu aparatură profesională, în care investim constant pentru a asigura cel mai bun produs.

“Where there is passion, there is success!”