Povestea ViceCream România

Cum am început?

ViceCream este un brand de inghetata si deserturi naturale fondat in 2016 de 2 prieteni din copilarie care au visat sa aduca pe piata din Romania un produs premium cu o gama larga de gusturi deosebite.

Incepand cu ingrediente naturale de la producatori locali, ViceCream a reusit sa se diferentieze prin calitatea si gustul exceptional al produselor sale.

Gama de gusturi de la ViceCream include atat optiuni vegane cat si fara zahar, astfel incat oricine poate gasi ceva potrivit pentru el. Printre cele mai apreciate gusturi se numara caramel sarat cu ciocolata si alune, french vanilla, capsuni, grapefruit cu menta si ghimbir, peanut butter cu cirese acrisoare ,lamaie cu soc si multe altele.

In plus, ViceCream se diferentiaza prin abordarea sa durabila, folosind doar ingrediente naturale de calitate superioara si oferind o alternativa sanatoasa pentru deserturi. Este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de un produs delicios si natural fara a face compromisuri.
Daca sunteti in cautarea unei inghetate sau a unui desert natural de calitate superioara, atunci ViceCream este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Cu o gama larga de gusturi deosebite si ingrediente naturale, ViceCream va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va rasfata papilele gustative.

Povestea ViceCream România

Ce este Gelato?

Dacă ar fi să dăm o definiție, gelato-ul este rezultatul unui amestec lichid preparat din diverse ingrediente amestecate împreună pentru a încorpora aer și a îngheța în același timp.

Un gelato echilibrat trebuie să fie ușor scoopabil la o anumită temperatură, nici prea moale, nici prea tare, trebuie să aibă o anumită textură și elasticitate, să nu fie prea dulce. De asemenea, nu se va simți prea rece pe paletă și va avea o aromă specifică.

Metaforic, putem compara gelato-ul cu un puzzle cu multe piese, unde fiecare trebuie să își găsească locul corect.

Gama Sorbet conține numai gusturi vegane, fără gluten și lactoză.
Gama Gelato este preparată pe bază de lapte și este gluten-free. În gama de gelato, avem multe gusturi fără zahăr, extrem de apreciate și versatile.

Motto-ul nostru este “All natural, fresh and tasty” și nu facem rabat la calitate. Laboratorul nostru este dotat cu aparatură profesională, în care investim constant pentru a asigura cel mai bun produs.

“Where there is passion, there is success!”